Samen op pad

Het is goed om zo af en toe bij te praten met de klanten. Dat kan op de hoek van de straat, op café aan den toog en als we voor het rode licht staan. Maar het kan ook tijdens een gezamenlijke fietstocht. Daarom organiseren we in de lente en zomer van 2016 een paar ritten met de klanten. Vier keer halen we de mountainbike van stal en vier keer nemen we de koersfiets ter hand. We vertrekken voor de deur van de winkel en nemen onze klanten op sleeptouw voor een mooie, aangename en ontspannende rit, geen race.

Vooraf inschrijven is een must en zoals altijd, de plaatsen zijn beperkt. Vertrekken doen we stipt op tijd. Hou onze Facebook-pagina in de gaten want het is daar dat we het event creëren en zodoende afspreken. Hopelijk kennen de ritten een succes want dan is het nog maar een kleine moeite om samen naar de winter van 2016 te kijken en eens te zien wat we dan kunnen organiseren. Zelf dromen we alvast van een winterstage ergens in een warmer land, dat zou best leuk kunnen worden.

Wie samen met ons op pad wil volgt ons best op Facebook!

De MTB van Frans Claes

Support

Frans Claes

Klinkt de naam Frans Claes je bekend in de oren? Dat is onze Belgische kampioen marathon mountainbiken bij de elites. Internationaal doet Frans het ook heel goed, hij sloot seizoen 2015 af met een derde plaats in de internationale UCI-ranking. Frans Claes werkt zijn kalender mountainbike marathons af vanuit zijn en onze thuisbasis Leuven en managed zijn eigen team “Loving Hut”. Hij krijgt de hulp van talrijke sponsors en wij helpen hem maar wat graag bij het onderhoud en de preparatie van zijn materiaal.
Fiets mee in Frans zijn wiel op Facebook

 

Vredeseilanden Classics

De NGO Vredeseilanden is actief in tal van ontwikkelingslanden en ondersteunt boerencoöperaties bij het uitbouwen van hun activiteiten. Om deze projecten van de nodige fondsen te voorzien organiseert Vredeseilanden tal van activiteiten waaronder de Vredeseilanden Classics. Tijdens deze Classics fietsen deelnemers een meerdaagse tocht van honderden kilometers doorheen één van de partnerlanden van Vredeseilanden.Tijdens deze tochten kunnen de deelnemers terugvallen op een dokter en op een fietsenmaker. Die laatste dat zijn wij.

Kleine moeite groot plezier!

Workshops

In ons atelier organiseren we op donderdagavond workshops voor onze klanten. Fietsreizigers, mountainbikers maar ook wegrenners voelen de behoefte aan een extra woordje uitleg bij hun fiets. Met een max van 4 deelnemers gaan we aan de slag en in een eerste fase demonstreren we bepaalde technieken. In een tweede fase laten we je zelf de techniek toepassen en sturen bij waar nodig. Het is niet de bedoeling om van onze klanten fietsenmakers te maken wel om hen in staat te stellen zichzelf makkelijker te behelpen wanneer er zich pech voordoet. Vooraf inschrijven is een noodzaak.

Met onze workshops komen we graag naar buiten en werken we mee aan activiteiten. We hebben een aantal workshops die uitgewerkt zijn op maat van de specifieke doelgroepen ( mtb, race, travel, urban ) en wie een activiteit organiseert kan deze boeken. De workshops worden als zeer leerrijk ervaren want ze zitten vol met tips and tricks en hebben een hoog “zelf doen” gehalte. We houden van de interactie die er dan ontstaat.Ook presenteren we er handige hebbedingetjes die een zware klus merkbaar lichter kunnen maken.

Het aanbod aan workshops bouwen we verder uit en we kijken uit naar jouw deelname!

Gereedschapsrek